Ο ορισμός της ευτυχίας

Με λένε Τζίνο. Όπως σας είπα και πιο πριν όλα άρχισαν σε ένα καλοκαιρινό μας νησί, αλλά τώρα θέλω να σας μεταφέρω στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Τσεχίας. Η ζωή ξεκινούσε όμορφα με άλλες συνθήκες και άλλα στάνταρτ που είχε εξασφαλίσει αυτή η ίσως ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Βγαλμένη μέσα από περιοδικό με όλα όσα μπορούν να την συνοδεύσουν. Αφεθήκαμε στον υπέροχο έρωτα μας και διεισδύσαμε και οι δύο σε κανάλια ηδονής αλλά και κοινωνικότητας. Στην αρχή πηγαίναμε μόνοι μας σε μέρη που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς και ίσως μόνο σε ταινίες μπορεί κάποιος να δει, όπως για παράδειγμα να δειπνήσουμε μόνοι μας σε ένα μεσαιωνικό κάστρο και μετά να διανυκτερεύσουμε στον πιο ψηλό πύργο του. Βέβαια το μόνοι μας συμπεριλαμβάνει και 12 υπηρετικό προσωπικό του πύργου. Μερικές εικόνες είναι απερίγραπτα όμορφες και υπέροχα αισθησιακές με όλα αυτά που συμπεριλαμβανόντουσαν στο μενού. Η ζωή μου με αυτήν την γυναίκα μου έφερνε μνήμες από τις σπουδές μου στην Ελβετία και ίσως για αυτό ένοιωθα ωραία μαζί της.

Το καλό με την Πράγα είναι ότι είναι αρκετά κοντά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και μπορεί κανείς με το αυτοκίνητο να αλλάξει χώρα στο πι και φι. Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία κλπ με μια μερσεντές είναι λίγες ώρες απόσταση. Πολλά σαββατοκύριακα πηγαίναμε στο Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας, με τις 13 θερμές πηγές του, λίγα χιλιόμετρα από την Πράγα, στο δικό της εξοχικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάω έστω και με τα πόδια. Υπέροχο μέρος αναζωογόνησης και ευεξίας.

Τι είναι όμως αυτό που έφερε την ευτυχία? Η οικονομική άνεση? Η αφθονία? ο έρωτας? το καλό σεξ? η υγεία? όλα αυτά μαζί? Η νέα ζωή που απλωνόταν στο μέλλον? Νέοι και ωραίοι? Ποιο είναι το κριτήριο της ευτυχίας? Είναι η ευτυχία κάτι παροδικό ή κάτι μόνιμο? Είναι η εύρεση της ευτυχίας αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο ή η αναζήτηση της ευτυχίας είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Ότι και να είναι αρπάξτε το σήμερα. Μην καθυστερείτε και χαθεί η ευκαιρία, γιατί τίποτα δεν είναι μόνιμο, εκτός από το συναίσθημα ότι δεν το άρπαξες την στιγμή που έπρεπε.

Βέβαια στα πρώτα χρόνια δεν αφήσαμε resort για resort σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε υπεράκτιες χώρες. Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται σαν να ήμουν σε ένα 7ετές ταξίδι αναψυχής ανά τον κόσμο, από Dubai έως Fiji islands και από Βραζιλία έως Βόρειο Πόλο.

Θυμάμαι μια φορά στα Fiji μέναμε πάνω από την θάλασσα και κάναμε σεξ ενώ φυσούσε και είχε λίγο κυματάκι και φωνάζαμε όσο ποιο δυνατά μπορούσαμε και ξαφνικά πετάχτηκαν παιχνιδιάρικα δελφίνια να βουτάνε μπρος από την εξέδρα μας. Απερίγραπτο συναίσθημα να έχεις δελφίνια που σε παίρνουν μάτι!

Ο δικός σας Τζίνο

Έλα και εσύ να μπεις στον φανταστικό κόσμο του vr chat sex κάνε κλικ εδώ, και θα μας βρεις εκεί.

Σχολιάστε